Logo Almere Dental

Tandarts Almere Centrum

Ben je op zoek naar een nieuwe tandarts in Almere Centrum? Dan ben je bij Almere Dental aan het juiste adres. Onze moderne en huiselijke tandartspraktijk is centraal gelegen in Almere en staat open voor nieuwe patiënten.

De praktijk bevindt zich op een steenworp afstand van Station Almere Centrum, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn. Vanaf het station loop je in slechts drie minuten naar ons toe. Kom je met de auto? Dan kun je eenvoudig parkeren in de parkeergarage direct naast de praktijk.

Inschrijven bij Almere Dental kan zowel telefonisch als online. Als je je via de website hebt ingeschreven, nemen wij spoedig contact met je op om je eerste afspraak in te plannen. Dankzij onze korte wachttijden kunnen wij je snel van dienst zijn.

Persoonlijk en vriendelijk

Bij ons géén witte jassen

3 min lopen vanaf Almere CS

Gelegen in Almere Centrum

Van harte welkom bij Almere Dental

Het team van Almere Dental verwelkomt je graag in de praktijk. Bij ons staan jouw comfort en welzijn voorop. We streven ernaar om je een persoonlijke benadering en hoogwaardige mondzorg te bieden, wat je meteen merkt vanaf het moment dat je bij ons binnenkomt.

De tandarts neemt de tijd om rustig en helder uit te leggen wat er gaat gebeuren. Geen enkele vraag is te gek voor ons; we zijn er om je te helpen. Bij ons geen witte jassen, maar wel toegankelijk en vriendelijk personeel dat je op een persoonlijke manier helpt.

Tandarts in Almere Centrum nodig?

Almere Dental is een tandartspraktijk die centraal gelegen is in Almere Centrum en waar jouw behoeften als patiënt voorop staan.

Bij je eerste bezoek aan onze praktijk werpt de tandarts een deskundige blik op je gebit en stelt hij een behandelplan op. Dit plan is er om de gezondheid van je gebit te bevorderen en te behouden.

Bij het opstellen van het behandelplan houden we rekening met je persoonlijke wensen en stellen we haalbare doelen voor zowel de korte als de lange termijn. Zo zorgen we voor een stralende glimlach en een zelfverzekerd gevoel bij al onze patiënten.

Klik hier voor meer informatie over onze aanpak of gebruik de onderstaande knop om je direct in te schrijven bij onze tandartspraktijk in Almere Centrum.

Onze werkwijze

We leggen je graag uit hoe onze werkwijze eruit ziet. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt. Wij zijn er om je te helpen.

 1. Aanmelden: wil je je aanmelden bij onze praktijk? Vul dan het online inschrijfformulier in.
 2. Afspraak maken: nadat je het formulier hebt ingevuld en verzonden, nemen wij binnen korte tijd contact met je op om een afspraak in te plannen.
 3. De intake: tijdens je eerste bezoek zal de tandarts je gebit onderzoeken en eventuele problemen in kaart brengen. Als je klachten hebt, geeft dit vooraf alvast aan, dan proberen we extra tijd in te plannen zodat we je direct kunnen helpen.
 4. Het behandelplan: op basis van de bevindingen wordt er een persoonlijk behandelplan voor je opgesteld. Dit plan, dat gericht is op het gezond houden van je gebit, wordt uitvoerig met je besproken.

Onze behandelingen

Bij onze tandarts in Almere Centrum ben je aan het juiste adres voor diverse behandelingen. De tandarts beoordeelt jouw specifieke situatie en geeft op basis daarvan een passend advies.

We hechten veel waarde aan jouw comfort tijdens je bezoek. Almere Dental heeft toegankelijk en vriendelijk personeel dat je op een persoonlijke en zorgzame manier helpt, zodat je onze praktijk met een goed gevoel verlaat.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Preventieve mondzorg
 • Vullingen
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Verstandskiezen trekken
 • Implantologie
 • Gebitsprothese
 • Narcose behandelingen
 • Spoedbehandelingen

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Op zoek naar een tandarts in Almere Centrum? Schrijf je in bij Almere Dental. Onze praktijk bevindt zich op een centrale locatie in Almere en verwelkomt nieuwe patiënten.

Ontmoet ons team

Adriaan - Almere Dental

Adriaan

Tandarts

William Tandarts

William

Tandarts & extractiespecialist

Rana - Almere Dental

Rana

Officemanager & tandartsassistent

Sara - Almere Dental

Sara

Tandartsassistent

Angsttandarts in Almere Centrum

Stel jij een tandartsbezoek liever uit? Je bent niet alleen. Ongeveer een kwart van de mensen heeft angst voor de tandarts, variërend van milde tot ernstige tandartsangst. Toch is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan. Zo kunnen we eventuele gebitsproblemen vroegtijdig opsporen en behandelen.

Tandartsangst ontstaat vaak op jonge leeftijd, door een nare ervaring of verhalen van anderen. Wat de oorzaak ook is, wij zijn er om je te ondersteunen. Laat het ons weten als je je angstig voelt bij een tandartsbezoek. We doen er alles aan om de omstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken en jou op je gemak te stellen.

Bij ons is het ook mogelijk om onder narcose behandeld te worden. Voor meer informatie over behandelingen onder narcose, bezoek onze website: www.narcosedental.nl. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.

Veelgestelde vragen aan onze tandarts

Elk jaar worden de tarieven landelijk bepaald door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven hanteren. Voor een volledige lijst van behandelingen en bijbehorende kosten kun je terecht op deze website: www.allesoverhetgebit.nl.

De kosten verschillen afhankelijk van factoren zoals de complexiteit en soms de duur van de behandeling. Voor meer informatie over onze tarieven kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Of je in aanmerking komt voor vergoeding hangt af van de soort behandeling en de specifieke voorwaarden van je verzekering. Sommige behandelingen worden gedekt door de basisverzekering, terwijl voor andere behandelingen een aanvullende verzekering vereist is voor een vergoeding. Over het algemeen worden de kosten gedeeltelijk vergoed, met een jaarlijks maximumbedrag. Voor meer informatie kun je het beste contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Tandheelkundige zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt gratis verstrekt. Het is aan te raden om kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, zodat ze kunnen wennen aan de omgeving. Onze praktijk heeft veel ervaring met het behandelen van kinderen, zelfs als ze angstig zijn voor tandheelkundige procedures.

Reviews

Ontdek hier de ervaringen van anderen die onze tandartspraktijk in Almere Centrum hebben bezocht!

Mello
Lees verder
Ik heb al mijn verstandskiezen moeten trekken. De behandelingen gingen goed, ze stelden me gerust op de juiste momenten, dan zit je ook wat comfortabeler in de stoel. Communicatie verliep ook soepel. Beleefde artsen, prima ervaring hier.
Nathalie
Lees verder
Mijn voortand weer tiptop gemaakt door Adriaan. Ik was echt heel erg zenuwachtig, maar in de stoel was ik erg op mijn gemak. Het team stelde mij gerust en het resultaat is super, zo vreselijk blij mee. Mooie nette praktijk, goed bereikbaar.
Vanny
Lees verder
Wat zijn wij fijn ontvangen en geholpen. Hele lieve tandarts en medewerkers, wij komen zeker terug. Ook mijn dochter van 5 die voor het eerst ging, vond het niet eng. Tot snel weer.
Rosa
Lees verder
Vandaag hier behandeld voor vullen gaatje. Eindelijk een praktijk waar empathische mensen werken. Hiervoor bij veel praktijken geweest, maar eindelijk het gevoel dat ik goed zit.
Vorige
Volgende
nl_NL