Logo Almere Dental

Tandarts Almere Muziekwijk

Ben je op zoek naar een tandarts in Almere Muziekwijk? Je bent van harte welkom bij Almere Dental, een nieuwe en gezellige tandartspraktijk in het centrum van Almere, waar jij als patiënt altijd centraal staat.

Onze praktijk ligt op een steenworp afstand van Station Almere Centrum, waardoor je onze praktijk gemakkelijk kunt bereiken met het openbaar vervoer. Onze praktijk is ook uitstekend bereikbaar met de auto. Vanaf de Muziekwijk is het vijf minuten rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de praktijk.

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf je gerust in bij onze praktijk. Wij hebben geen lange wachttijden. Zodra je je bij ons hebt ingeschreven, nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken.

Persoonlijk en vriendelijk

Bij ons géén witte jassen

3 min lopen vanaf Almere CS

Gelegen nabij de Muziekwijk

Van harte welkom bij Almere Dental

Namens het gehele team van Almere Dental heten wij je van harte welkom in onze praktijk. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering en dit zal je merken zodra je onze praktijk binnenloopt. Je wordt vriendelijk ontvangen door één van onze collega’s, waarna je persoonlijk wordt opgehaald door de tandarts.

Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in onze praktijk en met een gerust gevoel plaatsneemt in de tandartsstoel. De tandarts maakt eerst gezellig een praatje met je, waarna hij rustig en duidelijk zal uitleggen wat hij gaat doen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn, zeker als je opkijkt tegen jouw tandartsbezoek.

Het is bij ons zelfs mogelijk om jouw behandeling onder volledige narcose te ondergaan. Hierdoor zal je niks merken van de behandeling. Zodra de behandeling klaar is, maakt de tandarts je wakker en zijn al jouw problemen verholpen. Dit wordt door veel patiënten als zeer prettig ervaren.

Neem voor meer informatie over tandartsbehandelingen onder narcose een kijkje op onze andere site: www.narcosedental.nl. Je mag ons natuurlijk ook even bellen, dan vertellen wij je graag meer.

Tandarts in Muziekwijk nodig?

Meld je gerust aan bij onze praktijk. Bij ons is iedereen van harte welkom en krijg je de persoonlijke aandacht en goede mondzorg die je verdient. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom kijken wij naar wat jouw individuele behoeften zijn. Hier houdt de tandarts rekening mee bij het opstellen van jouw persoonlijke behandelplan.

Het behandelplan is niet alleen bedoeld om jouw gebit gezond te krijgen, maar vooral ook om het gezond te houden, zodat je een leven lang kunt genieten van een stralend, gezond gebit. Wij behandelen op hoog niveau en dragen zorg voor het verminderen van gebitsproblemen op de lange termijn.

Dit doen wij allemaal op basis van een persoonlijke benadering. Ons doel is behaald op het moment dat jij de praktijk met een stralende glimlach en een zelfverzekerd gevoel verlaat. Bij Almere Dental willen wij dat je je thuis voelt, zodat je voortaan nooit meer opkijkt tegen een tandartsbezoek.

Onze werkwijze

Zoek je een tandarts in Almere Muziekwijk? Je bent van harte welkom. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 1. Aanmelden: Meld je aan bij onze tandartspraktijk door het inschrijfformulier in te vullen.
 2. Afspraak maken: Na jouw aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken op een moment waarop het voor jou goed uitkomt.
 3. De intake: Tijdens jouw eerste bezoek aan onze praktijk, zullen wij jouw mondgezondheid en eventuele gebitsproblemen in kaart brengen. Soms wordt er tijdens het eerste bezoek ook een gebitsreiniging of andere behandeling uitgevoerd. Wij overleggen dit van tevoren met jou, zodat je zelf kunt bepalen of jij je hier goed bij voelt.
 4. Het behandelplan: Op basis van de intake gaat de tandarts voor jou aan de slag om een persoonlijk behandelplan op te stellen, waarbij hij rekening houdt met jouw persoonlijke wensen. Wij nemen het behandelplan van tevoren samen met jou door. Het behandelplan is op maat gemaakt en bedoeld om jouw mondgezondheid te behouden.

Onze behandelingen

Wij bieden zowel reguliere als esthetische behandelingen aan, om jouw gebit mooi en gezond te houden. Tijdens jouw afspraak adviseren wij een behandeling die past bij het probleem dat je ervaart. Bij akkoord maken wij een afspraak op een moment waarop het voor jou goed uitkomt. Dit kan desgewenst ook in de avond of op een zaterdag.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Preventieve mondzorg
 • Vullingen
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Verstandskiezen trekken
 • Implantologie
 • Gebitsprothese
 • Narcose behandelingen
 • Spoedbehandelingen

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Tandarts in Almere Muziekwijk nodig? Meld je aan bij Almere Dental. Onze huiselijke praktijk is centraal gelegen in Almere en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Ontmoet ons team

Adriaan - Almere Dental

Adriaan

Tandarts

William - Almere Dental

William

Tandarts & extractiespecialist

Rana - Almere Dental

Rana

Officemanager & tandartsassistent

Sara - Almere Dental

Sara

Tandartsassistent

Angsttandarts in Muziekwijk

Kijk je op tegen een aanstaande behandeling door de tandarts? Laat het ons gerust weten. Wij oordelen niet, maar gaan op zoek naar een passende oplossing. Ons team heeft dagelijks te maken met angstpatiënten. Wij weten uit ervaring hoe wij hier het beste mee om kunnen gaan en doen er alles aan om de omstandigheden zo aangenaam mogelijk te maken.

Dit doen wij onder andere door van tevoren precies uit te leggen wat wij gaan doen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wij betrekken je continu bij het proces en staan voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden, ook tussen de behandeling door. Wil je een pauze inlassen? Geef het aan bij de tandarts en hij geeft je de tijd om tot rust te komen.

Angst voor de tandarts komt vaker voor dan je wellicht zult denken. Een kwart van de Nederlandse bevolking is wel eens bang voor de tandarts. Je bent dus niet de enige. Informeer ons van tevoren over jouw angst en wij zullen hier rekening mee houden.

Het is ook mogelijk om je onder narcose te laten behandelen. Dit zorgt ervoor dat je niks zult merken van de behandeling en als je weer wakker bent, zijn al je problemen opgelost. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze andere site: www.narcosedental.nl.

Veelgestelde vragen aan onze tandarts

De tarieven worden ieder jaar landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven hanteren. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen inclusief bijbehorende tarieven, verwijzen wij je graag door naar de website: www.allesoverhetgebit.nl. De hoogte van de kosten is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de complexiteit van de behandeling, of er maatwerk aan te pas komt en in sommige gevallen hoelang de behandeling duurt. Neem voor meer informatie inzake de tarieven gerust contact met ons op.

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding, is afhankelijk van het type behandeling en de verzekering (en polisvoorwaarden) die je hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar. Sommige behandelingen vallen onder de basisverzekering, terwijl je voor andere behandelingen een aanvullende verzekering nodig hebt om een vergoeding te krijgen. Meestal worden de kosten deels vergoed, met een maximumbedrag per jaar dat je aan vergoeding kunt ontvangen. Voor meer informatie raden wij je aan om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de tandarts. Wij raden je dan ook aan om jouw kind op jonge leeftijd al mee te nemen naar de tandarts. Dit kost je niks en het zorgt ervoor dat jouw kind vertrouwd raakt met de tandarts. Wij zijn ervaren in het behandelen van kinderen, ook wanneer zij angst voor de tandarts hebben.

nl_NL