Logo Almere Dental

Tandarts Almere Muziekwijk

Ben je op zoek naar een tandarts in Almere Muziekwijk? Je bent van harte welkom bij Almere Dental, een nieuwe en huiselijke tandartspraktijk in het centrum van Almere, waar jij als patiënt centraal staat.

Onze praktijk ligt op een steenworp afstand van Station Almere Centrum, waardoor je onze praktijk gemakkelijk kunt bereiken met het openbaar vervoer. Onze praktijk is ook uitstekend bereikbaar met de auto. Vanaf de Muziekwijk is het vijf minuten rijden. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de praktijk.

Op dit moment hebben wij nog ruimte voor nieuwe patiënten. Schrijf je gerust in bij onze praktijk. Wij hebben geen lange wachttijden. Zodra je je bij ons hebt ingeschreven, nemen wij persoonlijk contact met je op om een afspraak te maken.

Persoonlijk en vriendelijk

Bij ons géén witte jassen

3 min lopen vanaf Almere CS

Gelegen nabij de Muziekwijk

Van harte welkom bij Almere Dental

Namens het gehele team van Almere Dental heten wij je van harte welkom in onze praktijk. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering, dit merk je vanaf het moment dat je onze praktijk binnenloopt.

Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel voelt in onze praktijk en met een gerust gevoel plaatsneemt in de tandartsstoel. De tandarts legt rustig en duidelijk uit wat hij gaat doen, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Dat is wel zo fijn, zeker als je opkijkt tegen een tandartsbezoek.

Tandarts in Muziekwijk nodig?

Meld je gerust aan bij onze praktijk. Bij ons is iedereen van harte welkom. Wij begrijpen dat iedereen uniek is en daarom kijken wij naar jouw individuele behoeften. Hier houdt de tandarts rekening mee bij het opstellen van jouw persoonlijke behandelplan.

Het behandelplan is niet alleen bedoeld om jouw gebit gezond te maken, maar vooral ook om het gezond te houden. Wij behandelen op hoog niveau en dragen zorg voor het verminderen van gebitsproblemen op de lange termijn.

Dit doen wij allemaal op basis van een persoonlijke benadering. Bij Almere Dental willen wij dat je je thuis voelt. Ons doel is behaald op het moment dat je de praktijk met een goed gevoel weer verlaat.

Onze werkwijze

Zoek je een tandarts in Almere Muziekwijk? Je bent van harte welkom bij Almere Dental. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

 1. Aanmelden: meld je aan bij onze tandartspraktijk door het inschrijfformulier in te vullen.
 2. Afspraak maken: na jouw aanmelding nemen wij contact met je op om een afspraak te maken op een moment waarop het voor jou goed uitkomt.
 3. De intake: tijdens jouw eerste bezoek aan onze praktijk, zullen wij jouw mondgezondheid en eventuele gebitsproblemen in kaart brengen. Indien gewenst wordt er tijdens het eerste bezoek ook een gebitsreiniging of een andere behandeling uitgevoerd.
 4. Het behandelplan: op basis van de intake gaat de tandarts voor jou aan de slag om een persoonlijk behandelplan op te stellen, waarbij hij rekening houdt met jouw persoonlijke wensen. Wij nemen het behandelplan van tevoren samen met jou door. Het behandelplan is op maat gemaakt en bedoeld om jouw mondgezondheid te behouden.

Onze behandelingen

Bij Almere Dental ben je in goede handen. Dat betekent meer dan alleen een deskundige behandeling. Bij ons vind je geen witte jassen, wel toegankelijk en vriendelijk personeel dat jou op een persoonlijke manier helpt. Duidelijk en rustig. Zodat je met een goed gevoel weer de deur uit gaat.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Preventieve mondzorg
 • Vullingen
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Verstandskiezen trekken
 • Implantologie
 • Gebitsprothese
 • Narcose behandelingen
 • Spoedbehandelingen

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Tandarts in Almere Muziekwijk nodig? Meld je aan bij Almere Dental. Onze huiselijke praktijk is centraal gelegen in Almere en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Ontmoet ons team

Adriaan - Almere Dental

August

Tandarts

William Tandarts

William

Tandarts & extractiespecialist

Rana - Almere Dental

Rana

Officemanager & tandartsassistent

Sara - Almere Dental

Sara

Tandartsassistent

Angsttandarts in Muziekwijk

Zie je erg op tegen een aanstaande behandeling bij de tandarts? Laat het ons gerust weten. Wij oordelen niet, maar gaan op zoek naar een passende oplossing. Ons team heeft veel ervaring met mensen die om uiteenlopende redenen liever niet naar de tandarts gaan en doet er alles aan om de omstandigheden voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Het is ook mogelijk om je onder narcose te laten behandelen. Dit zorgt ervoor dat je niks merkt van de behandeling en dat je weer wakker wordt met een gezond gebit. Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze narcose website: www.narcosedental.nl.

Veelgestelde vragen aan onze tandarts

De tarieven worden ieder jaar landelijk vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit betekent dat alle tandartsen in Nederland dezelfde tarieven hanteren. Voor een volledig overzicht van alle behandelingen inclusief bijbehorende tarieven, verwijzen wij je graag door naar de website: www.allesoverhetgebit.nl. De hoogte van de kosten is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder de complexiteit van de behandeling, of er maatwerk aan te pas komt en in sommige gevallen hoelang de behandeling duurt. Neem voor meer informatie inzake de tarieven gerust contact met ons op.

Of je in aanmerking komt voor een vergoeding, is afhankelijk van het type behandeling en de verzekering (en polisvoorwaarden) die je hebt afgesloten bij jouw zorgverzekeraar. Sommige behandelingen vallen onder de basisverzekering, terwijl je voor andere behandelingen een aanvullende verzekering nodig hebt om een vergoeding te krijgen. Meestal worden de kosten deels vergoed, met een maximumbedrag per jaar dat je aan vergoeding kunt ontvangen. Voor meer informatie raden wij je aan om contact op te nemen met jouw zorgverzekeraar.

Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de tandarts. Wij raden je aan om kinderen op jonge leeftijd al mee te nemen naar de tandarts zodat ze alvast vertrouwd raken met de tandarts. Wij zijn ervaren in het behandelen van kinderen, ook wanneer zij angst voor de tandarts hebben.

Reviews

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan onze tandartspraktijk in Almere hebben ervaren!

Mello
Lees verder
Ik heb al mijn verstandskiezen moeten trekken. De behandelingen gingen goed, ze stelden me gerust op de juiste momenten, dan zit je ook wat comfortabeler in de stoel. Communicatie verliep ook soepel. Beleefde artsen, prima ervaring hier.
Nathalie
Lees verder
Mijn voortand weer tiptop gemaakt door Adriaan. Ik was echt heel erg zenuwachtig, maar in de stoel was ik erg op mijn gemak. Het team stelde mij gerust en het resultaat is super, zo vreselijk blij mee. Mooie nette praktijk, goed bereikbaar.
Vanny
Lees verder
Wat zijn wij fijn ontvangen en geholpen. Hele lieve tandarts en medewerkers, wij komen zeker terug. Ook mijn dochter van 5 die voor het eerst ging, vond het niet eng. Tot snel weer.
Rosa
Lees verder
Vandaag hier behandeld voor vullen gaatje. Eindelijk een praktijk waar empathische mensen werken. Hiervoor bij veel praktijken geweest, maar eindelijk het gevoel dat ik goed zit.
Vorige
Volgende
nl_NL