Logo Almere Dental

Tandarts Almere Stad

Als je op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Almere Stad, dan ben je bij Almere Dental aan het juiste adres. Onze nieuwe en huiselijke tandartspraktijk is gevestigd op een centrale locatie in Almere en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Je vindt onze praktijk op een steenworp afstand van Station Almere Centrum. Hierdoor is de praktijk snel bereikbaar, waar in Almere je ook woont. Vanaf het station is het drie minuten lopen naar onze praktijk. Kom je met de auto? Je kunt je auto gemakkelijk parkeren in de buurt van de praktijk.

Inschrijven kan telefonisch of online bij Almere Dental. Bij een online inschrijving nemen wij snel contact met je op om het eerste bezoek aan onze praktijk te plannen. Door de korte wachttijden, kunnen wij je op korte termijn helpen.

Persoonlijk en vriendelijk

Bij ons géén witte jassen

3 min lopen vanaf Almere CS

Centraal gelegen in Almere Stad

Van harte welkom bij Almere Dental

Het team van Almere Dental heet je van harte welkom in de praktijk. Bij ons staat jouw comfort en welzijn centraal. We streven ernaar om je een persoonlijke benadering te bieden en hoogwaardige mondzorg te leveren. Dit merk je vanaf het moment dat je bij ons binnenloopt.

De tandarts legt van tevoren rustig en duidelijk uit wat hij gaat doen. Wij vinden geen vraag te gek en zijn er om je te helpen. Bij ons vind je geen witte jassen, wel toegankelijk en vriendelijk personeel dat jou op een persoonlijke manier helpt.

Tandarts in Almere Stad nodig?

Almere Dental is een centraal gelegen tandartspraktijk in Almere Stad, waar jij als patiënt centraal staat. Iedereen is uniek en daarom bieden wij zorg op maat.

Tijdens je eerste bezoek aan onze praktijk, bekijkt de tandarts je gebit en stelt een persoonlijk behandelplan op. Dit plan is erop gericht jouw gebit gezond te maken en te houden.

Bij het opstellen van het behandelplan wordt rekening gehouden met je persoonlijke wensen en worden realistische doelen gesteld voor de korte en lange termijn. Zo zorgen wij voor een gezonde glimlach en een zelfverzekerd gevoel bij al onze patiënten.

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze of op onderstaande knop om je direct in te schrijven bij onze tandartspraktijk in Almere Stad.

Onze werkwijze

Wij vertellen je graag meer over hoe wij te werk gaan. Neem bij vragen gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

 1. Aanmelden: als je je wilt aanmelden bij onze praktijk, dan vragen wij je vriendelijk om het inschrijfformulier in te vullen.
 2. Afspraak maken: nadat je het formulier hebt ingevuld en verzonden, nemen wij op korte termijn contact met je op om een afspraak te maken.
 3. De intake: tijdens je eerste bezoek zal de tandarts je gebit controleren en eventuele gebitsproblemen in kaart brengen. Mogelijk adviseert de tandarts om je gebit te laten reinigen tijdens dit bezoek. Dit kan desgewenst ook op een ander moment gebeuren.
 4. Het behandelplan: op basis van de bevindingen wordt er een behandelplan op maat voor jou samengesteld. Dit plan is bedoeld om je gebit gezond te houden en wordt van tevoren uitgebreid met je doorgenomen.

Onze behandelingen

Je kunt terecht bij onze tandarts in Almere Stad voor verschillende behandelingen. De tandarts kijkt naar je persoonlijke situatie en adviseert op basis hiervan een passende behandeling.

Wij vinden het belangrijk dat je je comfortabel voelt in onze praktijk. Almere Dental beschikt over toegankelijk en vriendelijk personeel dat jou op een persoonlijke manier helpt, zodat je onze praktijk met een goed gevoel weer verlaat.

Je kunt bij ons terecht voor:

 • Preventieve mondzorg
 • Vullingen
 • Wortelkanaalbehandeling
 • Verstandskiezen trekken
 • Implantologie
 • Gebitsprothese
 • Narcose behandelingen
 • Spoedbehandelingen

Wij nemen nieuwe patiënten aan!

Tandarts in Almere Stad nodig? Meld je aan bij Almere Dental. Onze huiselijke praktijk is centraal gelegen in Almere en heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten.

Ontmoet ons team

Adriaan - Almere Dental

Adriaan

Tandarts

William Tandarts

William

Tandarts & extractiespecialist

Rana - Almere Dental

Rana

Officemanager & tandartsassistent

Sara - Almere Dental

Sara

Tandartsassistent

Angsttandarts in Almere Stad

Ga jij een tandartsbezoek het liefst uit de weg? Je bent niet de enige. Ongeveer een kwart van de bevolking heeft angst voor de tandarts. Dit varieert van een milde tot een hevige tandartsangst. Toch is het belangrijk om naar de tandarts te gaan. Zo kunnen wij eventuele gebitsproblemen in een vroeg stadium ontdekken en een behandelplan op maat opstellen.

Angst voor de tandarts ontstaat vaak op jonge leeftijd, als gevolg van een vervelende ervaring, of door de verhalen van anderen. Wat de reden ook is, wij zijn er om je te helpen. Geef het gerust aan als je het spannend vindt om naar de tandarts te gaan. Wij doen er alles aan om de omstandigheden zo prettig mogelijk te maken, om jou op je gemak te stellen.

Het is bij ons ook mogelijk om onder narcose behandeld te worden. Neem voor meer informatie over tandartsbehandelingen onder narcose een kijkje op onze website: www.narcosedental.nl. Heb je een vraag? Bel ons gerust.

Veelgestelde vragen aan onze tandarts

Jaarlijks worden de tarieven op nationaal niveau vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Dit impliceert dat alle tandartsen in Nederland uniforme tarieven hanteren. Voor een uitgebreid overzicht van alle beschikbare behandelingen met bijbehorende tarieven, nodigen wij je uit om deze website te bezoeken: www.allesoverhetgebit.nl.

De kosten variëren afhankelijk van diverse factoren, zoals de complexiteit van de behandeling en soms ook de duur van de behandeling. Voor verdere informatie over onze tarieven staan wij graag tot je beschikking. Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Of je recht hebt op vergoeding hangt af van de aard van de behandeling en de specifieke verzekering (en polisvoorwaarden) die je hebt. Sommige behandelingen vallen binnen de basisverzekering, terwijl voor andere behandelingen een aanvullende verzekering nodig is om een vergoeding te krijgen. Over het algemeen worden de kosten gedeeltelijk vergoed, met een jaarlijks maximumbedrag voor vergoedingen. Voor verdere details raden we aan om contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

Tandheelkundige zorg voor kinderen tot 18 jaar wordt kosteloos aangeboden. Het is verstandig om kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts, zodat ze vertrouwd kunnen raken met de omgeving. Onze praktijk heeft ruime ervaring in het behandelen van kinderen, zelfs als zij angstig zijn voor tandheelkundige ingrepen.

Reviews

Lees hier hoe anderen hun bezoek aan onze tandartspraktijk in Almere Stad hebben ervaren!

Mello
Lees verder
Ik heb al mijn verstandskiezen moeten trekken. De behandelingen gingen goed, ze stelden me gerust op de juiste momenten, dan zit je ook wat comfortabeler in de stoel. Communicatie verliep ook soepel. Beleefde artsen, prima ervaring hier.
Nathalie
Lees verder
Mijn voortand weer tiptop gemaakt door Adriaan. Ik was echt heel erg zenuwachtig, maar in de stoel was ik erg op mijn gemak. Het team stelde mij gerust en het resultaat is super, zo vreselijk blij mee. Mooie nette praktijk, goed bereikbaar.
Vanny
Lees verder
Wat zijn wij fijn ontvangen en geholpen. Hele lieve tandarts en medewerkers, wij komen zeker terug. Ook mijn dochter van 5 die voor het eerst ging, vond het niet eng. Tot snel weer.
Rosa
Lees verder
Vandaag hier behandeld voor vullen gaatje. Eindelijk een praktijk waar empathische mensen werken. Hiervoor bij veel praktijken geweest, maar eindelijk het gevoel dat ik goed zit.
Vorige
Volgende
nl_NL